Sarie Leroy augustus 18, 2023

Een mooie combinatie van rust en professionaliteit. Goed uitgeruste vergaderfaciliteiten, inspirerende omgeving en heel goede catering. Zowel als facilitator en als deelnemer een heel fijne ervaring. En ook vanuit Antwerpen prima aan te rijden. Topper!

Esther van Groenendael mei 18, 2022

Afgelopen week met ons MT te gast geweest bij In Silvis. Wat een prachtige locatie. Even weg van kantoor. Dit gaf zeker food for thoughts. En over food gesproken.....wat was die lunch fantastisch. Beste Nink, hartelijk dank voor jouw goede zorgen!

Star februari 23, 2022

Leuke en goed verzorgde locatie. Ideaal voor vergaderen in een informele setting!

Gabor Heeffer november 20, 2021

Ik heb inmiddels met diverse groepen gewerkt en daarbij gebruik gemaakt van de accommodatie en gastvrijheid van In Silvis (Nink en Marc). Ik en m’n deelnemers voelen ons meteen thuis. Fijn oprecht persoonlijk contact, flexibel en oplossingsgericht. Heerlijk eten en drinken. Kortom top! Kan het van harte aanbevelen, hier ga je alvast mee ‘scoren’ 🙂 …….met dank aan Nink en Marc

Lisa Boers oktober 08, 2021

Afgelopen maandag onze teamdag mogen houden bij In Silvis. Wat een prachtige locatie, sfeervol, midden in de natuur en omgeven door rust. Wij hebben genoten van dit fijne verblijf, de goede zorgen en de heerlijke lunch. Een aanrader voor ieder die een vergaderruimte zoekt!

Trudy Neelen april 12, 2019

Wat een prachtige, met smaak ingerichte, locatie. Fijne ontvangst door Nink, alles tot in de puntjes verzorgd en genoten van een heerlijke lunch. Mooie ligging in een bosrijk gebied, wat de mogelijkheid geeft om na de lunch een korte wandeling te maken bij Fort de Roovere en daarna weer fris verder te vergaderen. We komen zeker nog eens terug!

Caroline Hermans Kwik februari 15, 2019

In januari heb ik voor het eerst als trainer met heel veel plezier gebruik mogen maken van de mooie locatie van In Silvis voor het verzorgen van een teamochtend. Prima ontvangst, geweldige omgeving, fijne sfeer, heerlijk vers bereide lunch door Nink en alles voorhanden. Geen verzoek was teveel. Ik kom er graag terug voor een volgende training of workshop. Complimenten Nink!

Warme groet,
Caroline Hermans Kwik
MeiLief Vitaliteit

Briek Schotte december 20, 2018

Afgelopen maandag een eindejaarsevaluatie gehad bij In Silvis. Een heerlijk ontspannen plek om zonder onderbreking van de dagelijkse kantoorsleur te evalueren en vooruit naar 2019 te kijken. Heerlijke lunch gehad. Een aanrader!

Iets plaatsen in het Gastenboek

Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen