Gastenboek

In ons gastenboek ziet u ervaringen van klanten van In Silvis. Wij waarderen het enorm als u een bericht in ons gastenboek achterlaat. Dit is niet alleen prettig voor ons maar zo zien ook bezoekers van dit gastenboek wat zij kunnen verwachten van In Silvis. Klik hier voor onze huisregels en voorwaarden.

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lisa Boers
oktober 8, 2021 3:53 pm

Afgelopen maandag onze teamdag mogen houden bij In Silvis. Wat een prachtige locatie, sfeervol, midden in de natuur en omgeven door rust. Wij hebben genoten van dit fijne verblijf, de goede zorgen en de heerlijke lunch. Een aanrader voor ieder die een vergaderruimte zoekt!

Gabor Heeffer
september 20, 2021 12:07 pm

Ik heb inmiddels met diverse groepen gewerkt en daarbij gebruik gemaakt van de accommodatie en gastvrijheid van In Silvis (Nink en Mark). Ik en m’n deelnemers voelen ons meteen thuis. Fijn oprecht persoonlijk contact, flexibel en oplossingsgericht. Heerlijk eten en drinken. Kortom top! Kan het van harte aanbevelen, hier ga je alvast mee ‘scoren’ 🙂 …….met dank aan Nink en Mark

Trudy Neelen
april 12, 2019 9:32 am

Wat een prachtige, met smaak ingerichte, locatie. Fijne ontvangst door Nink, alles tot in de puntjes verzorgd en genoten van een heerlijke lunch. Mooie ligging in een bosrijk gebied, wat de mogelijkheid geeft om na de lunch een korte wandeling te maken bij Fort de Roovere en daarna weer fris verder te vergaderen. We komen zeker nog eens terug!

Caroline Hermans Kwik
februari 15, 2019 5:28 pm

In januari heb ik voor het eerst als trainer met heel veel plezier gebruik mogen maken van de mooie locatie van In Silvis voor het verzorgen van een teamochtend. Prima ontvangst, geweldige omgeving, fijne sfeer, heerlijk vers bereide lunch door Nink en alles voorhanden. Geen verzoek was teveel. Ik kom er graag terug voor een volgende training of workshop. Complimenten Nink!

Warme groet,
Caroline Hermans Kwik
MeiLief Vitaliteit

Admin
december 13, 2018 1:19 pm

Gastenboek is geopend.

Briek Schotte
december 20, 2018 1:13 pm
Antwoord aan  Admin

Afgelopen maandag een eindejaarsevaluatie gehad bij In Silvis. Een heerlijk ontspannen plek om zonder onderbreking van de dagelijkse kantoorsleur te evalueren en vooruit naar 2019 te kijken. Heerlijke lunch gehad. Een aanrader!